Vi byr på moderne Dim sum og Stir fry retter fra Kanton-kjøkkenet med inspirasjon fra Szechuan områdene. Vi tilbyr en innholdsrik vinliste der våre gjester kan finne eksempler på de beste vinene i verden. Dim Sum og retter fra Kanton-provinsen har de nødvendige elegansene som passer perfekt til disse eksklusive vinene.
Vi har en fyldig a la carte meny. Våre gjester kan bestille forskjellige retter og dele på maten. Enkelte av rettene fremstår som (enkle) som en rett. Din servitør vil alltid kunne anbefale hvilke retter som passer sammen, og til hvilken drikke.
Vi har sammensatt 3 forskjellig signaturmenyer for de gjestene som ønsker en ferdig selskapsmeny. Ta kontakt!
BL = BLØTDYR
E = EGG
F = FISK
HV = HVETE
M = MELK
N = NØTTER
PE = PEANØTT
SE = SESAMFRØ
SL = SELLERI
K = SKALLDYR
SO = SOYA
SP = SENNEP
Husets spesialiteter
37. CRISPY SCAMPI FYLT MED SCAMPI FARSE & FRISK SALAT
CRISPY PRAWNS FILLED WITH MINCED PRAWN & SALAD (HV, SK)
VINFORSLAG: CHABLIS 140/675 KR
34. BRASSERT HUMMER MED NUDLER I EN FYLDIG KRAFT
LOBSTER WITH NOODLES IN A RICH BROTH (HV, SK, SO)
VINFORSLAG: BOURGOGNE BLANC 145/700 KR
23. SJØMAT, BIFF & KYLLING MED CHILI ØSTERSSAUS SERVERT I JERN POT.
SEAFOOD, BEEF & CHICKEN WITH CHILI SAUCE SERVED IN IRON POT (BL, HV, SE, SK, SO)
VINFORSLAG: BOURGOGNE ROUGE 145/700 KR
16. FISKE FILET MED SZECHUAN PEPPER, CHILI & SALTET SVARTE BØNNER.
STIR-FRIED FISH FILLET WITH SICHUAN PEPPER, CHILI & SALTED BLACK BEANS (INNHOLDER: E, F, HV, SE, SO)
VINFORSLAG: RIESLING 100/475 KR
FISKEFILET I STERKT KRYDRET KRAFT, CHILI & KÅL.
FISH FILET IN SPICED BROTH, CHILI & CABBAGE (E, F, HV, SE, SO)
VINFORSLAG: RIESLING 100/475 KR
14. INNBAKT SCAMPI WOKET I X.O. SAUS
FRIED PRAWNS IN X.O. SAUCE (BL, F, HV, SK, SO)
VINFORSLAG: BOURGOGNE BLANC 145/700 KR
40. WOKET HJORT MED SZECHUAN PEPPER & CHILI
STIR-FRIED VENISON WITH SICHUAN PEPPER & CHILI (E, HV, SE, SO)
VINFORSLAG: CANEPA CABERNET SAUVIGNON 95/450 KR
8. DIM SUM KURV MED 3 FORSKJELLIGE SAUSER (9 STK)
DIM SUM PLATTER WITH 3 DIFFERENT SAUCES (BL, E, HV, M, SE, SO, SK)
12. INNBAKT KAMSKJELL, SCAMPI & HUMMER WOKET I X.O. SAUS.
(BL, F, HV, SK, SO)
STIR-FRIED SCALLOPS, SCAMPI & LOBSTER IN X.O. SAUCE
VINFORSLAG: BOURGOGNE BLANC 145/700 KR
28. CRISPY DUCK MED PANNEKAKER, AGURK, PURRELØK & HOISIN.
CRISPY DUCK WITH CUCUMBER, LEEKS, PANCAKES & HOISIN (HV, SE, SO) VINFORSLAG: BOURGOGNE ROUGE 145/700 KR
(MINIMUM 450 KR)
38. CRISPY KYLLING A LA SATAY.
CRISPY CHICKEN A LA SATAY (HV, PE)
VINFORSLAG: BOURGOGNE BLANC 145/700 KR
88. CRISPY BIFF WOKET MED AROMATISKE KRYDRER & CHILI.
CRISPY BEEF STIR-FRIED WITH AROMATIC SPICES & CHILI (E, HV, SE, SO)
VINFORSLAG: RIESLING 100/475 KR
61. TYPHOON SCAMPI WOK MED CHILI & HVITLØK
TYPHOON SCAMPI WOK WITH CHILI & GARLIC (BL, F, HV, SK, SO) VINFORSLAG: RIESLING 100/475 KR
64. CRISPY SALT & CHILI SVINEFILET MED HVITLØK.
SPICY FRIED PORK WITH CHILI & GARLIC (E, HV, SE, SO)
VINFORSLAG: SANCERRE 125/600 KR
16. WOKET FISKE FILET MED SZECHUAN PEPPER & CHILI
STIR-FRIED FISH FILLET, SICHUAN PEPPER & CHILI (E, F, HV, SE, SO)
VINFORSLAG: RIESLING 100/475 KR
SUSHI & MAKI ELLER SASHIMI
SUSHI & MAKI OR SASHIMI (E, F, HV, SE, SO)
VINFORSLAG: RIESLING 100/475 KR
Dimsum & forretter
7. SPRØ LAMMERIBBE SALAT MED SVOR & ZHENGJIANG EDDIK SAUS.
LAMB RIBS WITH RIND, SALAD & ZHENGJIANG VINEGAR SAUCE (INNHOLDER: HV, SE, SO)
D8. ”GA LEI GOW” CRISPY SAMOSA MED BIFF, KARRI & SESAM (3 STK)
CRISPY SAMOSA WITH BEEF, CURRY & SESAME (HV, M, SE)
D7. ”GAI PAI” OVNSBAKT KYLLING PAI MED OST (2 STK)
OVEN-BAKED CHICKEN PIE WITH CHEESE (HV, M)
D5. ”HAR GOW” DAMPET DUMPLING MED SCAMPI (3 STK)
STEAMED DUMPLING WITH SHRIMP (HV, SK)
D4. ”WON TON” CRISPY DUMPLING MED SVIN & INGEFÆR (4 STK).
CRISPY DUMPLING WITH PORK & GINGER (E, HV, SO
D3. ”SIU MAI” DAMPET DUMPLING MED SVIN & SCAMPI (3 STK).
STEAMED DUMPLING WITH PORK & SHRIMP (E, HV, SK, SO)
D6. ”CHAR SIU BAO” DAMPET HVETEBOLLE MED BBQ SVINEKJØTT (3 STK)
STEAMED BUN WITH BBQ PORK (HV, SE, SO)
SNACKS: REKECHIPS & WASABI NØTTER.
Salater
2. KYLLINGSPYD SALAT MED SATAY & TERIYAKI SAUS (1 STK)
CHICKEN SKEWER SALAD WITH SATAY & TERIYAKI SAUCE (HV, PE, SE, SO)
6. CRISPY DUCK SALAT MED PINJEKJERNER & HOISIN SAUS
CRISPY DUCK SALAD WITH PINE NUTS & HOISIN SAUCE (HV, SE, SO)
7. CRISPY LAMMERIBBE SALAT MED ZHENGJIANG EDDIK SAUS.
CRISPY LAMB RIBS WITH RIND, SALAD & ZHENGJIANG VINEGAR SAUCE (HV, SE, SO)
Forretter/Supper
3. CRISPY SCAMPI FYLT MED REKEFARSE (3 STK)
CRISPY PRAWNS STUFFED WITH SHRIMP FILLING (HV, SK
1. ”CHUN KYUN” CRISPY DUCK VÅRULL MED HOISIN SMAK (2 STK)
CRISPY DUCK SPRING ROLL WITH HOISIN FLAVOR (HV, SE, SO)
4. SYRLIG & STERK SZECHUAN SUPPE MED KYLLING
HOT & SOUR SICHUAN SOUP WITH CHICKEN (E, HV, SE, SO)
Kjøtt
23. SJØMAT, BIFF & KYLLING MED CHILI ØSTERSSAUS SERVERT I JERN POT.
SEAFOOD, BEEF & CHICKEN WITH CHILI SAUCE SERVED IN IRON POT (BL, HV, SE, SK, SO)
VINFORSLAG: BOURGOGNE ROUGE 145/700 KR
40. WOKET HJORT MED SZECHUAN PEPPER & CHILI
STIR-FRIED VENISON WITH SICHUAN PEPPER & CHILI (E, HV, SE, SO)
VINFORSLAG: CANEPA CABERNET SAUVIGNON 95/450 KR
22. BIFF FILET MED SATAY & TERIYAKI SAUS PÅ JERNPLATE
BEEF WITH SATAY & TERIYAKI SAUCE ON IRON PLATE (HV, PE, SE, SO)
VINFORSLAG: BARBERA 125/600 KR
21. WOKET BIFF YTREFILET MED PEPPER & SOYA-HOISIN SAUS
STIR-FRIED BLACK PEPPER BEEF WITH SOYA-HOISIN SAUCE (BL, HV, SE, SO)
VINFORSLAG: BARBERA 125/600 KR
20. CRISPY BIFFSTRIMLER MED SYRLIG & SØT CHILISAUS
CRISPY BEEF WITH A SWEET & SOUR CHILI SAUCE (E, HV, SO)
VINFORSLAG: BARBERA KR
24. ”KU LO YUK” KLASSISK CRISPY SVINEFILET I SURSØT SAUS
CLASSIC SWEET & SOUR PORK (HV)
VINFORSLAG: SANCERRE 125/600 KR
63. CRISPY LAMMERIBBE MED SVOR & ZHENGJIANG EDDIK SAUS
CRISPY LAMB RIBS WITH RIND & ZHENGJIANG VINEGAR SAUCE (HV, SO)
VINFORSLAG: CHIANTI CLASSICO 110/525
Fjærfe/Poultry
17. THAI RØD KARRI MED KYLLING, KOKOSMELK, LIME & CHILI
THAI CHICKEN RED CURRY WITH COCONUT MILK, LIME & CHILI (–)
VINFORSLAG: RIESLING
26. GRILLET KYLLINGSPYD, SALAT, SATAY & TERIYAKI SAUS
GRILLED CHICKEN SKEWERS, SALAD, SATAY & TERIYAKI SAUCE (HV, PE, SE, SO)
VINFORSLAG: VALPOLICELLA CLASSICO 95/450 KR
17. THAI-INSPIRERT RØD KARRI MED KYLLING, KOKOSMELK, LIME & CHILI
THAI-INSPIRED CHICKEN RED CURRY WITH COCONUT MILK, LIME & CHILI ( — )
VINFORSLAG: RIESLING
18. “GONG BO GAI” KYLLING MED PEANØTTER I SPICY & SØT SAUS
“GONG BO” CHICKEN WITH PEANUTS IN A SPICY & SWEET SAUCE (HV, PE, SE, SO)
VINFORSLAG: RIESLING KR
25. GRILLET ANDEBRYST MED PANNEKAKER, PURRELØK, AGURK & HOISIN SAUS
GRILLED DUCKBREAST WITH PANCAKES, LEEK, CUCUMBER & HOISIN SAUCE (HV, SE, SO)
VINFORSLAG: BOURGOGNE ROUGE 145/700 KR
38. CRISPY KYLLING A LA SATAY & FRISK SALAT
CRISPY CHICKEN A LA SATAY & SALAD (HV, PE)
VINFORSLAG: BOURGOGNE BLANC 145/700 KR
Nudler, Ris & Vegetar
51. GRØNNSAKER MED TOFU I INGEFÆR & VITLØKSSAUS SERVERT I JERN POT.
VEGETABLES WITH TOFU IN GINGER & GARLIC SAUCE SERVED IN IRON POT (BL, HV, SE, SO)
VINFORSLAG: RIESLING KR
33. ”CHOW HO FUN” WOKET RISNUDLER MED SCAMPI I MILD CHILI SAUS.
STIR-FRIED RICENOODLES WITH PRAWNS IN LIGHT CHILI SAUCE (E, HV, SK, SO)
VINFORSLAG: SANCERRE KR
30. ”CHOW MEIN” WOKET EGGNUDLER MED BIFF.
STIR-FRIED EGG NOODLES WITH BEEF (E, HV, SE, SO)
VINFORSLAG: CANEPA CABERNET SAUVIGNON 95/450 KR
29. ”CHOW FAN” WOKET RIS MED SCAMPI & KARRI.
STIR-FRIED RICE WITH PRAWNS (INNHOLDER: E, SK)
VINFORSLAG: SANCERRE 115/550 KR
Set-Menus
-SIGNATURE MENU 1-
STARTER: DIM SUM SELECTION (E, HV, SE, SO)
MAIN COURSE: CRISPY CHICKEN A LA SATAY
CRISPY SCAMPI WITH SWEET & SOUR SAUCE
CHINESE PEPPER BEEF (HV, PE, SE, SK, SO)
WINE RECOMMENDATION: BARBERA KR
DESSERT: CRISPY BANANA, ICECREAM (E, HV, M, N)
WINE RECOMMENDATION: CHATEAU BELLEVUE KR FOR ONE PERSON (MINIMUM 2 PERSONS)
-SIGNATURE MENU 2-
STARTER: DIM SUM SELECTION (E, HV, SE, SO)
WINE RECOMMENDATION: SANCERRE SAUVIGNON BLANC 125/600 KR
SECOND COURSE: SZECHUAN CHICKEN SOUP (E, HV, SO)
WINE RECOMMENDATION: RIESLING 100/475 KR
MAIN COURSE: CHINESE PEPPER BEE
CRISPY SCAMPI WITH SWEET & SOUR SAUCE-
CRISPY DUCK- (HV, SE, SK, SO)
WINE RECOMMENDATION: BOURGOGNE ROUGE 145/700 KR
DESSERT: MANGO PUDDING WITH SORBET (E, M)
WINE RECOMMENDATION: CHATEAU BELLEVUE 100 KR
475 KR FOR ONE PERSON (MINIMUM 2 PERSONS)
12 smaker
1. Vårrull fylt med crispy duck
2. Sprøstekt wonton
3. Samosa fylt med oksekjøtt, husets dipp
4. Szechuan chicken soup
5. Chinese Pepper Beef
6. Crispy Scampi med husets dipp
7. Crispy chicken, wrapper, hoi sin saus agurk og vårløk
8. Fritert banan
9. Mango gele
10. Iskrem
11. Mjioto shots
12. Fruktsalat
Asian buffet
Asian Buffet
EVERYTHING LISTED BELOW ARE INCLUDED!
MONGOLIAN BBQ
MIX YOUR FRESH INGREDIENTS & CHEF WILL GRILL THEM IN
FRONT OF YOU
BEEF – LAMB – TURKEY – CHICKEN – PORK – SEAFOOD – VEGETABLES
CHOOSE YOUR READY-MADE SIDE DISHES
CRISPY SNACKS – BREAD – SAUCES – SOUP – SALADS
RICE – NOODLES – POTATOES – WARM DISHES
SUSHI & DIM SUM
CHEF’S CHOICE OF NIGIRI, MAKI ROLLS & STEAMED DIM SUM
(STARTERS FROM 17:00)
ALL YOU CAN EAT
KR 350 / PERSON
Dessert
Valrhona sjokoladefondant
VALRHONA CHOCOLATE LAVA CAKE
Contains: egg, milk, peanuts & wheat
Dagens iskrem/sorbet
TODAYS ICECREAM / SORBET
Contains: egg & milk
Asiatisk karamellpudding
ASIATISK KARAMELLPUDDING | 95 KR
GINGER & VANILLA CARAMELPUDDING
Contains: egg & milk
Sprø banan med sirup
CRISPY BANANA WITH SYRUP
Contains: milk & wheat
Szechuan mangopudding
Spiced sichuan mangopudding
Contains: milk
Eplekake med mandler
WARM APPLECAKE WITH ALMOND
Contains: almond, egg, milk & wheat
Asiatisk pannacotta
Ginger and vanilla pannacotta
Contains: milk
Petit fours
Homemade chocolate & sweets
Contains: milk & nuts
Husets søtvin 6cl
House dessert wine 6 cl